SALATA DE PUI CU SFECLA ROSIE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g piept de pui file
  • 1 salata verde
  • 1 conserva de porumb dulce
  • 200g sfecla rosie sau o conserva de sfecla rosie
  • sare
  • ulei de masline
  • otet balsamic

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si se taie cubulete; salata verde se desface, se spala bine si se rupe in fasii nu prea mari; porumbul din conserva se clateste; sfecla rosie se inveleste in folie de aluminiu si se coace la cuptor dupa care se taie cubulete (sfecla rosie din conserva se clateste ).Dupa aceea se amesteca toate ingredientele, se adauga o vinegreta din ulei, otet si sare si se serveste imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise