Pui pieptul de pui la fiert in apa cu sare, iar sfecla o asezi intr-o tava si o dai la cuptor.
Cand a fiert, tai carnea cubulete, apoi cureti sfecla coapta de coaja si o tai bucatele.
Cureti merele, telina, morcovii si le dai pe razatoare.
Amesteci apoi mustarul cu maioneza si o rastorni peste legume si fructe, apoi potrivesti gustul de sare.
Speli salata verde, asezi frunzele intr-un bol sau un castron, pui salata de legume si presari tarhonul
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii