Se scurge telina si anghinarea si se taie felii, pieptul de pui si sunca se taie felii inguste;
Se spala coriandrul, se rup frunzulitele si se toaca, se pastreaza si pentru ornat;
Se amesteca maioneza cu iaurtul, smantana, sarea, piperul, mustarul si zeama de la trufe, se adauga la sfarsit coriandrul;
Se amesteca telina, anghinarea, carnea si sunca si se leaga cu compozitia de mai sus, se aranjeaza intr-un castron;
Se taie trufele felii si se orneaza salata cu ele si cu frunzulite de coriandru.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii