Pieptul de pui se condimenteaza si apoi se taie cubulete.Se lasa asa 20 de minute dupa care se prajeste in putin ulei.
Migdalele se pun intr-o tigaie Tefal si se prajesc.
Sosul se prepara din iaurt, migdale maruntit, usturoiul tocat marunt, sare si piper.
Intr-un castron pe un pat de salata verde se pune puiul, se adauga sosul de iaurt si pentru mai multa savoare se adauga knorr dressing tzatziki.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii