Intr-un borcan de 500 ml se amesteca bine (shake) o lingura ulei, o lingurita otzet, dressing grecesc Knorr si daca mai e nevoie, sare si piper alb macinat. Se adauga maslinele, se amesteca din nou si se lasa deoparte (pot fi lasate cateva ore la frigider). Se toaca pieptul de pui fiert si racit, salata, rosiile, castravetii, ceapa verde si se pun intr-un castron destul de mare. Se adauga porumbul, maslinele si dressingul si se amesteca bine. Cine doreste poate adauga si branza taiata cuburi. Pentru a fi mai savuroasa, salata se lasa 15 minute, sa se amestece aromele. Merge grozav cu paine prajita sau alaturi de cartofi noi copti cu marar tocat. Aceasta salata e cea mai buna alegere pentru vara, fiind usoara, delicioasa si hranitoare. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii