Ingrediente
400 g piept de pui fiert, 150 g piert de pui afumat, 3 ardei grasi rosii, 150 g orez fiert, 150 g mazare fiarta, 2 linguri mustar, 4 linguri ulei, 2 linguri otet de fructe, 1 lingura patrunjel verde tocat, 1 lingura tarhon tocat, 2 linguri alune, prajite si zdrobite, sare, piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
0 voturi
Mod de preparare
2. Intr-un castron, se pun orezul fiert, mazarea fiarta, pieptul de pui, taiat fasii inguste, si fasiile de ardei copti. Se amesteca usor.
3. Mustarul se freaca bine cu uleiul, dupa care se adauga otetul de fructe, tarhonul tocat, sarea si piperul.
4. Sosul preparat se toarna in castronul cu mazare, orez, carne si ardei. Se amesteca pentru omogenizare. Salata se pune la rece, pentru minimum o ora, inainte de a fi servita.
5. Cand se aduce la masa, se presara cu patrunjel verde tocat si alune prajite si zdrobite.