Reteta postata pe: 01 aprilie 2009
Ingrediente
1 pui de 1 kg, 3 linguri ulei, 1 lingura boia dulce, 2 linguri otet sau suc de lamaie, o ceapa, 3 rosii mici, 3 castraveti, 1 de sera, 50 masline verzi fara simburi, o legatura marar, 200 gr. iaurt, 2 legaturi ridichi, o salata verde, piper, delikat
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Curatati puiul prajit de pielita si taiati-l bucatele mici. Adaugati boia, ulei, otet, delikat, lasati la marinat 20 de minute. Se taie castravetii rondele, rosile sferturi. Se taie ceapa marunt. Se spala verdeturile. Amestecati cu puiul, puneti caperele maslinele taiate. Se pune mararul, se pun in 6 pahare felii de salata si pui cu sos, se amesteca iaurtul. Se da la frigider 30 de minute.