Curatati puiul prajit de pielita si taiati-l bucatele mici. Adaugati boia, ulei, otet, delikat, lasati la marinat 20 de minute. Se taie castravetii rondele, rosile sferturi. Se taie ceapa marunt. Se spala verdeturile. Amestecati cu puiul, puneti caperele maslinele taiate. Se pune mararul, se pun in 6 pahare felii de salata si pui cu sos, se amesteca iaurtul. Se da la frigider 30 de minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii