Se spala pieptul de pui, dupa care se pune la fiert. Dupa ce s-a fiert de taie bucatele mici, la fel se procedeaza si cu ciupercile, se taie bucatele. Usturoiul se piseaza foarte bine, dupa care il punem peste carne si ciuperci, adaugam maioneza, sare dupa gust, amestecam bine timp de 30 de secunde. Pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii