Se spala pieptul de pui, dupa care se pune la fiert. Dupa ce s-a fiert de taie bucatele mici, la fel se procedeaza si cu ciupercile, se taie bucatele. Usturoiul se piseaza foarte bine, dupa care il punem peste carne si ciuperci, adaugam maioneza, sare dupa gust, amestecam bine timp de 30 de secunde. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii