autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de pui (II)

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
Piept de pui, Ceapa, Branza (Telemea,Feta), Patrunjel, Maioneza, Sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Puiul se fierbe se raceste si se taie cubulete.Se poate folosi si pui direct din conserva.Apoi, intr-un castron, peste pui se pune ceapa taia cubulete,patrunjelul tocat, branza data pe razatoare mare,putina sare si maioneza.
Se amesteca pana la omogenitate.

Cine doreste poate folosi si boabe de porumb din conserva.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui (II)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata calda de legume

Salata calda de legume

Intr-un vas de pyrex se pun rosiile spalate. Ardeii se taie felii subtiri si se adauga la rosii,

8 voturi    0 comentarii
30 min
Salate diverse
Salata cu crutoane

Salata cu crutoane

Se spala salata si se taie fasiute. Se curata usturoiul verde si ceapa verde si se adauga taiate

9 voturi    6 comentarii
30 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salată bavareză cu parizer