autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de pui Original

Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
500 g piept de pui fiert, 100 g limba fiarta, 100 g ciuperci conservate, 100 g frunze telina, 2 pahare maioneza, 1 lingura ketchup, patrunjel, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui si limba se taie in cubulete;

Ciupercile se taie in felii;

Verdeata se toaca fin;

Se asaza ingredientele pe un platou, se adauga sare dupa gust, apoi se asezoneaza cu ketchup si maioneza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui Original" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata mixta -stil arab”Salatit Khodar Meshakel”

Salata mixta -stil arab”Salatit Khodar Meshakel”

Salata araba se deosebeste de salatele vestice prin faptul ca toate ingredientele se taie foarte

8 voturi    6 comentarii
15 min
Salate de legume
Usturoi marinat

Usturoi marinat

Apa, sarea si otetul sa pun sa fiarba; de la primul clocot sa lasa sa fiarba 10 minute la foc mic,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g piept de pui fiert
  • 100 g limba fiarta
  • 100 g ciuperci conservate
  • 100 g frunze telina
  • 2 pahare maioneza
  • 1 lingura ketchup
  • patrunjel
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
GARNITURA (SALATA) DE LEGUME