Ingrediente
(pentru 6 persoane), 2 piepti de pui dezosati,, 2 pere,, 100g.gruyere,, 50g. nuci,, 50g.Roquefortfaramitat,, 1 lingura mustar,, 2 linguri otet de vin,, 4 linguri maioneza,, 1 lingura tarhon tocat,, 1 pachet Knorr Salad dressing mediteranea
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
0 voturi
Mod de preparare
2.Nucile se taie bucati.
3.Se curata perele, se indeparteaza casa semintelor si se taie in sferturi.
4.Intr-o salatiera se pune carnea,se adauga perele, nucile si cele doua sortimente de branza faramitate.
5.Intr-un castron mic,maioneza se amesteca cu mustarul, otetul,sarea, piperul si continutul unui pachet Knorr Salad Dressing mediteranea.Sosul rezultat se toarna peste ingredientele din salatiera ,se amesteca usor si se presara cu tarhon tocat.
Vekas (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009
Folosesc toate fructele posibile pentru a prepara salate in combinatie cu carne de pui, curcan, vita , porc,sunca presata etc.