1.Se taie pieptii de pui in cubulete si se calesc intr-o tigaie de teflon 15 minute, pana se rumenesc si se patrund.
2.Nucile se taie bucati.
3.Se curata perele, se indeparteaza casa semintelor si se taie in sferturi.
4.Intr-o salatiera se pune carnea,se adauga perele, nucile si cele doua sortimente de branza faramitate.
5.Intr-un castron mic,maioneza se amesteca cu mustarul, otetul,sarea, piperul si continutul unui pachet Knorr Salad Dressing mediteranea.Sosul rezultat se toarna peste ingredientele din salatiera ,se amesteca usor si se presara cu tarhon tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii