autor:

Vekas

» » Salate

SALATA DE PUI,PERE SI ROQUEFORT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
(pentru 6 persoane), 2 piepti de pui dezosati,, 2 pere,, 100g.gruyere,, 50g. nuci,, 50g.Roquefortfaramitat,, 1 lingura mustar,, 2 linguri otet de vin,, 4 linguri maioneza,, 1 lingura tarhon tocat,, 1 pachet Knorr Salad dressing mediteranea

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se taie pieptii de pui in cubulete si se calesc intr-o tigaie de teflon 15 minute, pana se rumenesc si se patrund.
2.Nucile se taie bucati.
3.Se curata perele, se indeparteaza casa semintelor si se taie in sferturi.
4.Intr-o salatiera se pune carnea,se adauga perele, nucile si cele doua sortimente de branza faramitate.
5.Intr-un castron mic,maioneza se amesteca cu mustarul, otetul,sarea, piperul si continutul unui pachet Knorr Salad Dressing mediteranea.Sosul rezultat se toarna peste ingredientele din salatiera ,se amesteca usor si se presara cu tarhon tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE PUI,PERE SI ROQUEFORT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de tofu - rece

Salata de tofu - rece

Taie toate legumele în fâşii foarte subţiri pentru a le ajuta să se "atingă" toate de dressing.

1 vot    0 comentarii
15 min
Salate de legume
Salata de vinete fara coacere (idee Doina)

Salata de vinete fara coacere (idee Doina)

Se curata vinetele de coaja si taie cubulete nu prea marunte. Se stropesc cu zeama de lamaie (ca

126 voturi    44 comentarii
35 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Folosesc toate fructele posibile pentru a prepara salate in combinatie cu carne de pui, curcan, vita , porc,sunca presata etc.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    Gustos, hranitor.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 6 persoane)
  • 2 piepti de pui dezosati,
  • 2 pere,
  • 100g.gruyere,
  • 50g. nuci,
  • 50g.Roquefortfaramitat,
  • 1 lingura mustar,
  • 2 linguri otet de vin,
  • 4 linguri maioneza,
  • 1 lingura tarhon tocat,
  • 1 pachet Knorr Salad dressing mediteranea

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Folosesc toate fructele posibile pentru a prepara salate in combinatie cu carne de pui, curcan, vita , porc,sunca presata etc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Pasta de fasole verde