Se freaca pieptul de pui cu usturoi si se lasa sa stea 30 de minute, se curata apoi usturoiul cu o panza, se unge pieptul cu putin unt si se aseaza intr-o cratita;
Se pun la incins cele 3 linguri de ulei de masline, care se toarna apoi peste pieptul de pui;
Se pune cratita in cuptor, cand carnea incepe sa se rumeneasca se unge cu coniac si cu zeama din cratita. Operatia se repeta de cateva ori pana se fragezeste carnea;
Cand carnea este gata, se scoate cratita si se pune la racit;
Se amesteca vinegreta cu patrunjelul tocat cu ouale taiate cubulete si cu ceapa tocata;
Cand s-a racit pieptul de pui, se taie cubulete si se aranjeaza pe un platou, impreuna cu rsia si ardeiul taiate feliute. Se toarna sosul pe deasupra si se serveste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii