autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de ridichi cu morcovi

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2009

Ingrediente
3 ridichi de iarna ,4-5 morcovi, linguri ulei,sare,piper,otet,2 oua fierte.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se rad ridichile si morcovii si se amesteca in bol de salata.Se adauga sarea,piperul,otetul,si uleiul.Se orneaza cu rondele de ou fiert tare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ridichi cu morcovi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Pasta de conopida

Pasta de conopida

Se face o maioneza din cele doua galbenusuri amestecate cu mustarul si cu uleiul. Conopida fiarta

10 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de ciuperci cu piept de pui

Salata de ciuperci cu piept de pui

Fierbem pieptul de pui impreuna cu foaia de dafin, sare si boabele de piper. Apoi il lasam la racit

4 voturi    0 comentarii
45 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 ridichi de iarna ,4-5 morcovi, linguri ulei,sare,piper,otet,2 oua fierte.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Zacusca cu ciuperci Zacusca cu ciuperci

Se spala gogosarii, se curata de cotoare si seminte, apoi se dau prin masina de tocat. Se pun intr-o oala de inox la foc mic si se

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Bucate la borcan
Usturoi marinat Usturoi marinat

Apa, sarea si otetul sa pun sa fiarba; de la primul clocot sa lasa sa fiarba 10 minute la foc mic, apoi se da de pe foc si e lasa sa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciuperci cu maioneza si porumb