Ridichile de luna se curata, se spala cu apa rece si se taie felioare rotunde. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, impreuna cu cozile verzi. Mararul se spala se curata si se toaca marunt. Ouale se fierb tare si, cind se racesc, se curata de coaja si se taie felii rotunde. Se pun in salatiera ridichile, ceapa, mararul si ouale, se amesteca bine cu uleiul si numai inainte de a se servi se sareaza, caci sarea inmoaie ridichile. Nu trebuie sa se dea atentie faptului ca la amestecare ouale se sfarma; cine doreste poate chiar de la inceput sa taie ouale marunt.
Se serveste imediat

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii