autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de ridichi

Autor: kacso cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kacso cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
ridichi de luna, marar, sare, o ling de ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ridichile de frunze, se spala, se taie rondele. Se adauga mararul maruntit obligatoriu verde, nu uscat, ulei si sare. Se serveste langa friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ridichi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata cu gulie, ridichi si masline

Salata cu gulie, ridichi si masline

Taiati gulia si ridichile felii foarte subtiri; Cu un cutit economic (peeler) taiati fasii lungi

1 vot    0 comentarii
15 min
Salate
Salata de ridichi

Salata de ridichi

Cartofii se fierb in coaja cca 30 de minute. Se scot imediat din apa, se lasa sa se raceasca, apoi

0 voturi    0 comentarii
40 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Iuliana Matei

    Iuliana Matei (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2009

    In mod similar poate fi preparata si o salata de gulii.

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

1 vot

Ingrediente

  • ridichi de luna
  • marar
  • sare
  • o ling de ulei.

Raporteaza reteta

Iuliana Matei

Iuliana Matei (Chef de cuisine)

In mod similar poate fi preparata si o salata de gulii.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Spaghete cu sos acrisor