Se curata ridichea (asa mari mi-au crescut toate), se da prin razatoarea mare, se pune otet balsamic, se amesteca bine. Se pune ulei si se amesteca deasemenea bine, iar ultima sarea. La inceput ridichea va fi foarte iute, dar daca mai sta putin isi va pierde din iuteala. Este foarte sanatoasa. Este buna pentru ficat si bila sub aceasta forma.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii