autor:

Camelia Grosu

» » Salate

Salata de ridichie neagra

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 februarie 2010

Ingrediente
-1 ridichie mare, -otet balsamic, -ulei, -sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata ridichea (asa mari mi-au crescut toate), se da prin razatoarea mare, se pune otet balsamic, se amesteca bine. Se pune ulei si se amesteca deasemenea bine, iar ultima sarea. La inceput ridichea va fi foarte iute, dar daca mai sta putin isi va pierde din iuteala. Este foarte sanatoasa. Este buna pentru ficat si bila sub aceasta forma.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ridichie neagra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata mixta

Salata mixta

Punem intr-un bol boabele de fasole si de porumb. Curatam, spalam si dam pe razatoarea mare morcovul

9 voturi    6 comentarii
15 min
Salate de legume
Legume La Cuptor(de Post)

Legume La Cuptor(de Post)

Legumele se spala, cartofi se curata si se taie in bucati mai mari, celelalte legume nu se curata

19 voturi    3 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    Gustoasa si sanatoasa...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • -1 ridichie mare
  • -otet balsamic
  • -ulei
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Gustoasa si sanatoasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Varza murata de vara