Eliminati coditele rosiilor si apoi curatati rosiile de piele cu ajutorul unui cutit cu lama bine ascutita.Curatate,rosiile in salata ,dau un gust mai special . Taiati rosiile pe jumatate ,dupa care fiecare jumatate o taiati in felii mai groase sau mai subtiri,dupa preferinta. Asezati feliile de rosii intr-un castron sau intr-o tava si adaugati sare dupa gust.Apoi presarati deasupra feliilor usturoiul,ceapa si patrunjelul taiat.Urmeaza sa adaugati otetul si uleiul de masline.Se amesteca totul si se serveste.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii