autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de rosii cu crutoane

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
2 rosii coapte mari, 1 ceapa, 1 franzela alba sau integrala, otet balsamic, ulei de masline, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Painea se taie in cubulete si se prajeste in ulei pana capata o crusta aurie;

Rosiile se taie in cubulete;

Ceapa se taie in rondele subtiri sau solzisori;

Se amesteca usor toate ingredientele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rosii cu crutoane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata calda de legume

Salata calda de legume

Intr-un vas de pyrex se pun rosiile spalate. Ardeii se taie felii subtiri si se adauga la rosii,

8 voturi    0 comentarii
30 min
Salate diverse
Salata aperitiv cu trufe de branza

Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza

0 voturi    0 comentarii
40 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 rosii coapte mari
  • 1 ceapa
  • 1 franzela alba sau integrala
  • otet balsamic
  • ulei de masline
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se curăță și se pun

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Salata calda cu pastai si patlagele Salata calda cu pastai si patlagele

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Salata de bostanei