autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu peste, Salate

Salata de rosii cu fileuri de peste

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 rosii mari, , 100 g ceapa rosie, , 1-2 lingurite de mustar, , 1 lingura de otet alb, , 3 linguri untdelemn de floarea-soarelui, , 1 lingurita de miere, , 1 legatura de marar, , sare, , piper proaspat macinat, , 300 g fileuri de peste alb, , 1 lingura faina, , 50 g slaninuta afumata (costita, bacon).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se clatesc rosiile, li se taie capacul coditei si se taie apoi in felii. Se curata cepele si se taie inele. Mustarul, otetul, untdelemnul, mierea si mararul tocat se amesteca si se sareaza, se pipereaza. Se clateste pestele, se zvanta si se taie in felii. Se dau cu sare si piper, se tavalesc prin faina si se prajesc in grasimea lasata de slaninuta care se topeste inainte, la foc mic, intr-o tigaie. Pestele se prajeste circa 3 minute. Din feliile de rosii si inelele de ceapa se fac turnulete alternative, sarandu-se fiecare strat pe rand, iar deasupra se aseaza feliile de peste si slaninuta prajita. Se stropesc cu sosul de marar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rosii cu fileuri de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de ton cu fusilli

Salata de ton cu fusilli

Din grau, orez sau mei, Wikipedia inventariaza nici mai mult, nici mai putin de 162 de tipuri diferite

2 voturi    1 comentariu
30 min
Salate cu peste
Salata verde cu ton

Salata verde cu ton

Se spala salata si se taie fasiute. Ceapa rosie se taie rondele. Ardeii capia se curata de seminte

27 voturi    8 comentarii
1h
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 rosii mari
  • 100 g ceapa rosie
  • 1-2 lingurite de mustar
  • 1 lingura de otet alb
  • 3 linguri untdelemn de floarea-soarelui
  • 1 lingurita de miere
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 300 g fileuri de peste alb
  • 1 lingura faina
  • 50 g slaninuta afumata (costita
  • bacon).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Pasta de ton cu gogosari copti Pasta de ton cu gogosari copti

Desfacem conservele de ton și punem conținutul într-o sită, la scurs. Tocăm ceapa fin, la fel ardeii copți și mărarul. Într-un

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Obletel de Dunare marinat in otet Obletel de Dunare marinat in otet

Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea de la codite, se spala in mai multe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
File de somon sub crusta de piper