Se clatesc rosiile, li se taie capacul coditei si se taie apoi in felii. Se curata cepele si se taie inele. Mustarul, otetul, untdelemnul, mierea si mararul tocat se amesteca si se sareaza, se pipereaza. Se clateste pestele, se zvanta si se taie in felii. Se dau cu sare si piper, se tavalesc prin faina si se prajesc in grasimea lasata de slaninuta care se topeste inainte, la foc mic, intr-o tigaie. Pestele se prajeste circa 3 minute. Din feliile de rosii si inelele de ceapa se fac turnulete alternative, sarandu-se fiecare strat pe rand, iar deasupra se aseaza feliile de peste si slaninuta prajita. Se stropesc cu sosul de marar.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii