Se clatesc rosiile, li se taie capacul coditei si se taie apoi in felii. Se curata cepele si se taie inele. Mustarul, otetul, untdelemnul, mierea si mararul tocat se amesteca si se sareaza, se pipereaza. Se clateste pestele, se zvanta si se taie in felii. Se dau cu sare si piper, se tavalesc prin faina si se prajesc in grasimea lasata de slaninuta care se topeste inainte, la foc mic, intr-o tigaie. Pestele se prajeste circa 3 minute. Din feliile de rosii si inelele de ceapa se fac turnulete alternative, sarandu-se fiecare strat pe rand, iar deasupra se aseaza feliile de peste si slaninuta prajita. Se stropesc cu sosul de marar.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii