Lamaia, menta, coriandrul sunt ingredientele care dau o aroma aparte acestei salate. Este o salata foarte versatila, fiindca poti inlocui verdeturile, dand frau liber imaginatiei, cu altele. De pilda, poti folosi busuioc si rozmarin, cu un strop de ustroi. Si cu doar cateva alimente din bucatarie, alaturi de o chifla proaspata, facuta in casa, ti-ai pregatit o gustare sanatoasa si saraca-n calorii, daca si aspectul asta este unul care pentru tine conteaza. Deci ai impuscat doi iepuri dintr-un foc!
Ceapa verde, menta si coriandrul le toci marunt, rosiile le tai rondele. Se pun toate intr-un castron si se amesteca cu zeama de lamaie si varful de sare. Se mananca pe loc, cat este proaspata si poti pastra cateva frunze intregi de menta pentru a decora salata atunci cand e pusa-n farfurii.
Ca un mic pont din ciclul "Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma", daca iti ramane un surplus de salata, o poti folosi ca umplutura pentru o omleta. Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii