1-se scurge mozzarella si se taie in rondele subtiri.Se spala rosiile, li se scoate cotorul si se taie felii.
2- se spala busuiocul, cimbrisorul si salvia si se usuca.Se pastreaza cate un pic din fiecare pentru decor.Se indeparteaza frunzele de pe tulpina si se pun in recipiente mici, separate.
3- se aseaza feliile de rosii si mozzarella alternant, pe un platou incapator, astfel incat sa se acopere pe jumatate.Se decoreaza cu verdeturile pastrate.
4-se amesteca otetul balsamic cu sarea si piperul, iar dupa ce s-a dizolvat sarea se adauga treptat si uleiul.
5- se toarna sosul peste rosii si mozzarella.Verdeturile condimentare se servesc separat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii