autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de rosii cu sardele

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 12 rosii, , 12 fileuri de sardele marinate, , 4 cepe albe mici, , 50 ml ulei de masline, , zeama de la o lamaie, , 1 legatura busuioc, , 2 crengute de cimbru, , 1 varf de cutit piper, , sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se scot sardelele, se scurg, se taie fasii, se pun intr-un castron si peste ele se toarna uleiul amestecat cu zeama de lamaie. Rosiile se oparesc, se curata de pielita si de seminte, se taie cubulete. Busuiocul, spalat si scuturat, se taie fasii cu foarfeca, iar ceapa se toaca marunt. Se amesteca ceapa, busuiocul, cimbrul si rosiile cu sardelele, se condimenteaza si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rosii cu sardele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de peste marinat Felicia

Salata de peste marinat Felicia

Pestele se depieleaza(se curata de piele) si se taie in cubulete potrivite, se curata portocalele

3 voturi    4 comentarii
25 min
Salate cu peste
Salata de Creveti in Crusta de Susan cu sos Cogniac

Salata de Creveti in Crusta de Susan cu sos Cogniac

Creveti se decorticeaza si se spala din abundenta..(decorticare..se desface carapacea incepand de

4 voturi    5 comentarii
25 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 12 rosii
  • 12 fileuri de sardele marinate
  • 4 cepe albe mici
  • 50 ml ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
  • 1 legatura busuioc
  • 2 crengute de cimbru
  • 1 varf de cutit piper
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
marinated fish