autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de rosii cu telemea

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2009

Ingrediente
500 g rosii,200 g telemea,2 cepe ,3 catei usturoi, dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie rosiile in felii subtiri,ceapa se toaca marunt iar telemeaua se rade .Se amesteca totul si se adauga usturoiul tocat marunt si ulei dupa gust.Daca telemeaua nu este foarte sarata se mai poate adauga sare dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rosii cu telemea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
SALATA DE FASOLE VERDE, COLORATA

SALATA DE FASOLE VERDE, COLORATA

Fasolea congelata se fierbe in baie de aburi; morcivii se curata, se spala si se dau pe razatoarea

4 voturi    3 comentarii
30 min
Salate de legume
Lalele din rosii umplute cu branza

Lalele din rosii umplute cu branza

Rosiile se spala, li se cresteaza varful in 4, cu ajutorul unui cutit, se decupeaza cotorul si se

3 voturi    0 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata greceasca