Se taie rosiile foarte marunt, cubulete, ca sa lase cit mai multa zeama (atentie - trebuie sa fie foarte reci). Se toaca usturoiul si se piseaza ca pentru mujdei, si se pune peste rosii. Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca bine. Deasupra, se toarna uleiul sau iaurtul-crema si se amesteca.
Se serveste, cu piine prajita fierbinte, ca aperitiv sau gustare, la bere
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii