Se spala si se fierbe orezul (graul) aproximativ 20 minute apoi se pune intr-o strecuratoare.
Se taie marunt verdeata.
Rosiile se taie in 4 sau 8 in functie de marimea lor.
Se piseaza usturoiul.
Se desprind frunzele de salata. O parte se pastreaza pentru platou, celelalte inclusiv cotorul se taie marunt.
Componentele se pun intr-un castron. Se prepara si se adauga apoi dressing-ul si se amesteca bine.
Se serveste pe un platou pe care s-au asezat frunzele de salata.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii