Aveti grija ca rosiile sa fie bine coapte. Spalati-le, înlaturati partea unde se prinde codita si scoateti cu atentie semintele. Puneti rosii le într-un bol, rupeti peste ele busuiocul, condimentati cu sare si piper, apoi turnati deasupra ulei de masline si otet, ca sa echilibrati aromele dupa gustul dvs. Înainte de a fi servite , rosiile pot fi taiate bucati mai mari, tocate marunt sau zdrobite intre degete - oricum sunt foarte gustoase
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii