Salata de rosii, mozzarella si busuioc

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 rosii de marime medie
  • 1 pachet de branza mozzarella in zer
  • aproximativ 20 de frunze de busuioc
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare si piper
  • paine ciabatta, incalzita in cuptor

Mod de preparare

1. Se spala si se taie rosiile in rondele subtiri. Se scurge branza de zer (ii mentine prospetimea). Se taie rondele mozzarella.

2. Se asaza mozzarella si feliile de rosii in randuri alternative pe platou.

3. Se spala frunzele de busuioc si se presara deasupra rosiilor si a branzei mozzarella la intervale egale.

4. Se picura uleiul de masline peste salata, se condimenteaza cu sare si piper si se serveste cu paine ciabatta calda!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor