autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de rosii, mozzarella si busuioc

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 30 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 30 mai 2010

Ingrediente
3 rosii de marime medie, 1 pachet de branza mozzarella in zer, aproximativ 20 de frunze de busuioc, 2 linguri de ulei de masline, sare si piper, paine ciabatta, incalzita in cuptor

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se spala si se taie rosiile in rondele subtiri. Se scurge branza de zer (ii mentine prospetimea). Se taie rondele mozzarella.
2. Se asaza mozzarella si feliile de rosii in randuri alternative pe platou.
3. Se spala frunzele de busuioc si se presara deasupra rosiilor si a branzei mozzarella la intervale egale.
4. Se picura uleiul de masline peste salata, se condimenteaza cu sare si piper si se serveste cu paine ciabatta calda!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rosii, mozzarella si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Piept de pui in cratita cu legume

Piept de pui in cratita cu legume

Se incinge cuptorul la 190⁰C.Intr-o cratita, pe foc potrivit, se pun dovleacul, cartofii, coriandru,

4 voturi    10 comentarii
45 min
Salate de legume
Ardei c opti umpluti cu vinete

Ardei c opti umpluti cu vinete

Spalam legumele. Coacem vinetele prin metoda clasica - de obicei eu folosesc o cratita mare de otel

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Monica (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Ai facut-o deja? Foarte bine!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte gustoasa si aspectoasa! Si eu o fac des.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 rosii de marime medie
  • 1 pachet de branza mozzarella in zer
  • aproximativ 20 de frunze de busuioc
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare si piper
  • paine ciabatta
  • incalzita in cuptor

Raporteaza reteta

Monica (Chef de cuisine)

Ai facut-o deja? Foarte bine!

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pasta de fasole verde