autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de rosii si gogosari

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Ingrediente
4 gogosari copti, 4 rosii, 1 ceapa mica, sare, piper macinat, 4 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Gogosarii se coc si se curata de coaja sub jet de apa rece.
Se taie felii subtiri, se pun in castron laolalta cu rosiile taiate felii, ceapa tocata, sare si piper dupa gust.
Se amesteca legumele, se stropesc cu ulei fierbinte, se lasa o ora la rece, dupa care se serveste langa mancaruri de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rosii si gogosari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Pasta de branza dulce cu legume

Pasta de branza dulce cu legume

optional se pot adauga alte legume proaspete se poate face atat cu branza de vaci,telemea etc Pentru

3 voturi    2 comentarii
20 min
Salate diverse
Midii a la marinera

Midii a la marinera

1. Se curăţă foarte bine midiile cu un cuţit cu lamă scurtă. Se smulge ´părul´care iese

6 voturi    3 comentarii
30 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata de andive cu ton si cartofi