autor:

Dachman Laura

» » , , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Salate, Salate

Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 aprilie 2010

Ingrediente
* 1 conserva (800 gr) piersici, scurse, * 150 gr ruccola, * 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie, * 1 lingurita miere, * 4 felii subtiri de prosciutto, rupte in bucati, * 2 linguri samburi de pin, usor prajiti, * 50 gr Grana Padano, ras

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

11 voturi

Mod de preparare

1. Se incinge o tigaie tip gratar la foc potrivit.Se aseaza caisele in tigaie si se prajesc cateva minute pana cand s-au rumenit uosr.
2. Intr-un vas, se pun frunzele de ruccola.Se adauga caisele prajite apoi feliate gros.Se amesteca usor.Se stropeste totul cu 1 lingura ulei de masline si 1 lingurita miere.Se amesteca si se rastoarna intr-o farfurie de servire.Se aseaza deasupra feliile de prosciutto.Se amesteca usor iar in final se presara salata cu samburii de pin, 1 lingura ulei de masline ramas si Grana Padano.

http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de cartofi cu ton

Salata de cartofi cu ton

Cartofii spalati se pun la fiert in apa cu putina sare,apoi se lasa la racit si se decojesc.Intr-un

18 voturi    3 comentarii
30 min
Salate reci
SALATA GUSTOASA CU SURIMI

SALATA GUSTOASA CU SURIMI

Tai batoanele de surimi si ouale in cuburi, branza topita o dai pe razatoare.Incorporezi ingredietele,maioneza,

4 voturi    6 comentarii
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Corina , 10 noiembrie 2017

    Abia astept sa o fac

  • Emi_Constantin

    Emi_Constantin (Bucatar sef) , 22 ianuarie 2014

    este grozava

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    O salata sanatoasa, aromata, satioasa!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

      Super !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

      O bunatate !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

      Imi place tare mult....

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2010

      Foarte interesanta combinatie si aromata. Trebuie doar precizat ca se mananca imediat, deoarece frunzele de rucola se oparesc foarte repede. Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

11 voturi

Ingrediente

  • * 1 conserva (800 gr) piersici
  • scurse
  • * 150 gr ruccola
  • * 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
  • * 1 lingurita miere
  • * 4 felii subtiri de prosciutto
  • rupte in bucati
  • * 2 linguri samburi de pin
  • usor prajiti
  • * 50 gr Grana Padano
  • ras

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Corina

Abia astept sa o fac

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata cu pui Salata cu pui

Spalam salata, o uscam bine si o taiem potrivit, clatim rosiile si le taiem in patru. Pentru aceasta salata, am folosit paste fundite

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta

Cum sa pregatesti quinoa: Pune quinoa intr-o sita si clateste-o cu apa rece de 2-3 ori pentru a elimina gustul amar al acesteia; Adauga

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de cruditati cu pipt de pasare