Se spala si se curata de cozi rucola, apoi se taie mai mare; daca frunzele sunt mici se pot lasa intregi.
Se taie marunt ceapa verde.
Intr-un bol se amesteca rucola cu sumacul,sarea,sucul de lamaie si uleiul de masline.
Se decoreaza dupa imaginatie, presarand inca putin sumac.
Se serveste imediat.
Pofta buna!
Frunzele de rucola sunt foarte aromate , acrisoare si putin iuti.
Sumacul este un condiment foarte folosit in tarile arabe si mediteraneene, care da un plus de acreala mancarii sau salatei la care se foloseste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii