autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

Salata de salau cu legume

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2012

Ingrediente
(4portii), 500g.file de salau,, 2 fire tulpini de telina,, 200g.morcovi,, 1 gulie,, 200g.mazare frageda,, 1 lingurita mustar de Dijon,, zahar,, otet,, vin alb,, ulei de masline,frunze de salata verde,, faina,, 1 lamaie,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Pestele se taie fasii,se condimenteaza cu sare si piper,dupa gust,se stropesc fasiile cu zeama de lamaie si se lasa la rece 10',dupa care se pudreaza cu faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta pentru a inlatura excesul de grasime.
2.Tulpinile de telina,morcovii si gulia se taie "betisoare" si se fierb "al dente". Mazarea se fierbe separat.
3.Din mustar ,zahar,otet, vin ,ulei,sare si piper se prepara un sos. Se amesteca sosul cu legumele fierte.
4.Pestele prajit si legumele se aseaza pe un platou acoperit cu frunze de salata. Se orneaza cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de salau cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou cu sos de rosii la cuptor

Macrou cu sos de rosii la cuptor

Curatam pestele de intestine, indepartam capetele, cozile si aripioarele si il spalam foarte bine

90 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Bombay Curry (tocanita de peste) - Bucataria Indiei Orientale

Bombay Curry (tocanita de peste) - Bucataria Indiei Orientale

Calim ceapa maruntita in ulei incins, adaugam usturoiul pisat, ardeii iuti tocati si garam masala

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • (4portii)
  • 500g.file de salau,
  • 2 fire tulpini de telina,
  • 200g.morcovi,
  • 1 gulie,
  • 200g.mazare frageda,
  • 1 lingurita mustar de Dijon,
  • zahar,
  • otet,
  • vin alb,
  • ulei de masline,frunze de salata verde,
  • faina,
  • 1 lamaie,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File de pangasius rulat pe pat de ciuperci