autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

Salata de salau cu legume

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2012

Ingrediente
(4portii), 500g.file de salau,, 2 fire tulpini de telina,, 200g.morcovi,, 1 gulie,, 200g.mazare frageda,, 1 lingurita mustar de Dijon,, zahar,, otet,, vin alb,, ulei de masline,frunze de salata verde,, faina,, 1 lamaie,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Pestele se taie fasii,se condimenteaza cu sare si piper,dupa gust,se stropesc fasiile cu zeama de lamaie si se lasa la rece 10',dupa care se pudreaza cu faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta pentru a inlatura excesul de grasime.
2.Tulpinile de telina,morcovii si gulia se taie "betisoare" si se fierb "al dente". Mazarea se fierbe separat.
3.Din mustar ,zahar,otet, vin ,ulei,sare si piper se prepara un sos. Se amesteca sosul cu legumele fierte.
4.Pestele prajit si legumele se aseaza pe un platou acoperit cu frunze de salata. Se orneaza cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de salau cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptor cu sos de sampanie si portocala

Somon la cuptor cu sos de sampanie si portocala

Se condimenteaza fileurile cu sare si se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline.Se presara

6 voturi    21 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Hering marinat(reteta rapida)

Hering marinat(reteta rapida)

Nimic mai simplu! Un pic mai dificil am putea spune ca e cu pestele. Adica il eviscerati, il "descapatanati",

14 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • (4portii)
  • 500g.file de salau,
  • 2 fire tulpini de telina,
  • 200g.morcovi,
  • 1 gulie,
  • 200g.mazare frageda,
  • 1 lingurita mustar de Dijon,
  • zahar,
  • otet,
  • vin alb,
  • ulei de masline,frunze de salata verde,
  • faina,
  • 1 lamaie,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Ghiveci de legume si midii afumate Ghiveci de legume si midii afumate

Se spala, se curata legumele si apoi se taie in bucatii de aproximativ aceeasi marime. Se caleste usturoiul impreuna cu baconul taiat

0 voturi    0 comentarii
40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Merlucius cu fasole verde frantuzeasca