autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

Salata de salau cu legume

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2012

Ingrediente
(4portii), 500g.file de salau,, 2 fire tulpini de telina,, 200g.morcovi,, 1 gulie,, 200g.mazare frageda,, 1 lingurita mustar de Dijon,, zahar,, otet,, vin alb,, ulei de masline,frunze de salata verde,, faina,, 1 lamaie,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Pestele se taie fasii,se condimenteaza cu sare si piper,dupa gust,se stropesc fasiile cu zeama de lamaie si se lasa la rece 10',dupa care se pudreaza cu faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta pentru a inlatura excesul de grasime.
2.Tulpinile de telina,morcovii si gulia se taie "betisoare" si se fierb "al dente". Mazarea se fierbe separat.
3.Din mustar ,zahar,otet, vin ,ulei,sare si piper se prepara un sos. Se amesteca sosul cu legumele fierte.
4.Pestele prajit si legumele se aseaza pe un platou acoperit cu frunze de salata. Se orneaza cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de salau cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ceatal la grill (gratar) cu sos alb

Ceatal la grill (gratar) cu sos alb

Ceatalul este un pestisor marin,foarte gustos, mic,dar mai mare decat hamsia... Cu mirosul lui \"innebuneste\"

8 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Sayadieh bi samak- Orezul pescarului- specifica  tarilor arabe

Sayadieh bi samak- Orezul pescarului- specifica tarilor arabe

Pestele se spala, se taie in bucati mai mari,se sareaza , se pipereaza dupa gust si se condimenteaza

16 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • (4portii)
  • 500g.file de salau,
  • 2 fire tulpini de telina,
  • 200g.morcovi,
  • 1 gulie,
  • 200g.mazare frageda,
  • 1 lingurita mustar de Dijon,
  • zahar,
  • otet,
  • vin alb,
  • ulei de masline,frunze de salata verde,
  • faina,
  • 1 lamaie,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon cu piure de mazare si menta
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide