autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

Salata de salau cu legume

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2012

Ingrediente
(4portii), 500g.file de salau,, 2 fire tulpini de telina,, 200g.morcovi,, 1 gulie,, 200g.mazare frageda,, 1 lingurita mustar de Dijon,, zahar,, otet,, vin alb,, ulei de masline,frunze de salata verde,, faina,, 1 lamaie,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Pestele se taie fasii,se condimenteaza cu sare si piper,dupa gust,se stropesc fasiile cu zeama de lamaie si se lasa la rece 10',dupa care se pudreaza cu faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta pentru a inlatura excesul de grasime.
2.Tulpinile de telina,morcovii si gulia se taie "betisoare" si se fierb "al dente". Mazarea se fierbe separat.
3.Din mustar ,zahar,otet, vin ,ulei,sare si piper se prepara un sos. Se amesteca sosul cu legumele fierte.
4.Pestele prajit si legumele se aseaza pe un platou acoperit cu frunze de salata. Se orneaza cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de salau cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Couscous cu fructe de mare

Couscous cu fructe de mare

Un wok se tapeteza cu 2 linguri de ulei de masline peste care se adauga couscousul. Se lasa la rumenit

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de cod cu garnitura de gutui si ardei gras rosu

File de cod cu garnitura de gutui si ardei gras rosu

Se spala bine fileurile, pe care le vom pune intr-o forma de yenna. Curatam gutuiile si le taiem

2 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • (4portii)
  • 500g.file de salau,
  • 2 fire tulpini de telina,
  • 200g.morcovi,
  • 1 gulie,
  • 200g.mazare frageda,
  • 1 lingurita mustar de Dijon,
  • zahar,
  • otet,
  • vin alb,
  • ulei de masline,frunze de salata verde,
  • faina,
  • 1 lamaie,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Cod cu crusta de marar