Aceasta reteta in ultimul timp ocupa la masa mea de sarbatoare un loc destul de important. E pe placut atat barbatilor deoarece contine carne si maioneza, cat si pentru femei, ardeiul si ceapa o fac foarte usoara. Sper sa va faca si voua, scumpe bucatarele, placere. Ardeiul se taie patralete mici la fel ca si pieptul de pui, champignon-ele se taie in patru, iar ceapa se toaca fin. Adaugam sare si piper dupa gust apoi o legam cu putina maioneza. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii