Scoicile se fierb timp de 10 minute. Apoi, apa rezultata din fierberea scoicilor se va folosi la prepararea orezului (o parte orez, 3 parti supa de scoici, sare, piper). Toate ingredintele se adauga peste scoici si se mai fierb inca 10 minute. Se servesc fierbinti. Vin preferat: alb demisec.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii