Se despica in doua scrumbia, se inlatura oasele si apoi se taie in felii transversale. Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit si apoi se curate si se taie felii subtiri si rotunde. Castravetii se taie si ei felii subtiri si se asaza alaturi de scrumbii si cartofi. Ceapa se taie rondele si apoi se opareste putin pentru a-i atenua iuteala. Se pregateste apoi un sos din otet, putin ulei, mustar, zahar si sare care se toarna intr-un castron mai adanc. Peste acest sos se asaza straturi de cartofi, ceapa, scrumbii si castraveti si se amesteca astfel incat sa se patrunda bine. Atentie insa cand amestecati salata sa nu zdrobiti cartofii si scrumbiile. Se adauga apoi ouale fierte taiate si ele felii. Se garniseste cu frunze de patrunjel proaspat si se consuma imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii