Telina se curata, se spala, se taie pestisori si se opareste intr-un vas cu apa clocotita si sare. Se scurge, se lasa sa se raceasca, iar apoi se pune intr-un vas. sfecla rosie se spala si se pune la fiert. Cand este gata se scurge, se lasa sa se raceasca, se curata si se taie pestisori. Se spala salata verde, se scurge si se taie fideluta, apoi se adauga la telina. Se codimenteaza cu otet si sare, se pune uleiul si se amesteca usor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii