Salata de sezon

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr telina
  • 500 gr sfecla rosie
  • salata verde
  • ulei
  • otet
  • sare

Mod de preparare

Telina se curata, se spala, se taie pestisori si se opareste intr-un vas cu apa clocotita si sare. Se scurge, se lasa sa se raceasca, iar apoi se pune intr-un vas. sfecla rosie se spala si se pune la fiert. Cand este gata se scurge, se lasa sa se raceasca, se curata si se taie pestisori. Se spala salata verde, se scurge si se taie fideluta, apoi se adauga la telina. Se codimenteaza cu otet si sare, se pune uleiul si se amesteca usor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise