Sfecla pentru salata se poate pregati fie coaptala cuptor, fie fiarta. Pentru fiert, sfecla se spala si se pune la foc cuapa rece, cat sa o cuprinda bine. Sare se pune la sfarsit. Si intr-un cazsi in altul, sfecla este gata cand furculita intra usor in ea. Dupa cese raceste, se curata de coaja si se taie felii. Se sareaza si se toarnaotet. Se poate pastra astfel in borcane bine acoperite, la rece, cateva saptamani. Inainte de a servi, dupa gust, se pot adauga ulei si hrean ras.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii