Autor:
aura (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 16 iunie 2009
Ingrediente
500 g sfecla, 1 radacina mica de hrean, 2 linguri ulei, 1 lingura otet, sare, 1 knorr grecesc
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Sfecla pentru salata se poate pregati fie coapta la cuptor, fie fiarta. Pentru fiert, sfecla se spala si se pune la foc cu apa rece, cat sa o cuprinda bine. In ambele cazuri sfecla este gata cand furculita intra usor in ea.
Dupa ce se raceste, se curata de coaja si se taie in felii. Se sareaza si adauga otetul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Mereu am mancat-o adauga in sandiviciuri de la fast-fooduri sau prin tavernele din Grecia ori pe
Sfecla se spala,se curata de coaja, se da pe razatoare si se presara cu sare dupa gust si semintele
13 voturi
11 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
flori de piatra (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009
O reteta simpla si buna.