Reteta postata pe: 05 aprilie 2009
Ingrediente
4-5 sfecle, otet si ulei dupa gust, o radacina de hrean, sare, chimen
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Sfecla coapta se curata de coaja si se taie felii, se aseaza in borcan, se presara cu sare si chimen dupa gust, se toarna deasupra otet si ulei. Salata este mai buna daca se tine cateva zile la borcan. Se serveste cu hrean ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Taiem sfecla felii. si o punem intr-un castron. Adaugam 2 linguri ulei de masline, otetul balsamic,
4 voturi
0 comentarii
40 min
Se face un sos marinat: mustar, zeama de lamaie, miere, ulei sare si piper dupa gust.
Cotletele
1 vot
0 comentarii
1h 50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate