Reteta postata pe: 31 mai 2009
Ingrediente
4 mere mari, ½ sfecla rosie coapta, ½ telina, 15 nuci, ½ hrean, zeama de lamiie, ulei, sare, putin zahar
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Merele necuratate de coaja se scobesc. Se prepara umplutura: sfecla se coace si se taie in cuburi sau felioare, telina si hreanul se rad, nucile se piseaza lasind 2-3 pentru garnitura. Se amesteca cu sare, putin zahar, ulei si zeama de lamiie. Se umplu merele cu acest amestec Se garnisesc cu sferturi de miez de nuca
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla coapta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa fierbere se lasa bostaneii
7 voturi
3 comentarii
20 min
Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri.
Puneti castravetii intr-un castron, foile
17 voturi
6 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate