autor:

» » , Salate, Salate

Salata de sfecla coapta

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
900 g sfecla (circa 8 bucati), bine spalate, 1/3 cana migdale natura le (cu pielita) tocate mare, 225 g paste din grâu integral, penne sau ziti, 1 cana iaurt simplu degresat, 1/4 cana suc proaspat de lamâie, 3 linguri otet balsamic, 1 lingura maioneza usoara, 1/4 lingurita sare, 1 conserva (425 g) somon de Pacific, scurs, 3 cepe verzi, taiate fin

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1 Se incalzeste cuptorul În prealabil la 200°C. Se invelesc sfeclele in folie de aluminiu, se pun pe hârtie de copt si se coc 1 ora sau pâna când sunt fragede. În cuptorul aprins, se pun migdalele pe alta hârtie de copt si se coc 5-7 minute sau pâna se rumenesc.
2. Între timp, Într-o oala mare cu apa fiarta se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg.
3. Se scot sfeclele din folie. Când se racesc suficient, se curata si se taie În bucati de 1 cm.
4. Într-un castron mare, se amesteca iaurtul, sucul de lamâie, maioneza si sarea. Se adauga migdalele coapte, pastele, sfecla, somonul si ceapa verde; se amesteca bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla coapta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata  Alexandra

Salata Alexandra

Feliile de bacon se pun pe grill, sa se faca un pic crocante, dupa care o felie se taie in 2-3 bucati

31 voturi    7 comentarii
25 min
Salate reci
Salata de orez cu surimi

Salata de orez cu surimi

- punem la fiert orezul în apă cu sare și puțin ulei; după ce a fiert, îl răcim

1 vot    2 comentarii
45 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 900 g sfecla (circa 8 bucati)
  • bine spalate
  • 1/3 cana migdale natura le (cu pielita) tocate mare
  • 225 g paste din grâu integral
  • penne sau ziti
  • 1 cana iaurt simplu degresat
  • 1/4 cana suc proaspat de lamâie
  • 3 linguri otet balsamic
  • 1 lingura maioneza usoara
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 conserva (425 g) somon de Pacific
  • scurs
  • 3 cepe verzi
  • taiate fin

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Retete

din Salate reci

Salata de vara cu cartofi fierti, ardei grasi si ceapa rosie Salata de vara cu cartofi fierti, ardei grasi si ceapa rosie

Suntem în sezonul de vara, sezonul fructelor si legumeleor, deci sa profitam de ocazie si sa consumam cat mai mult din ele. Vara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata cu ton, avocado si mozzarella Salata cu ton, avocado si mozzarella

Taiati avocado pe jumatate, indepartati samburele si cu o lingura scoateti miezul, cu grija sa nu il zdrobiti. Il taiati cuburi mai

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de pui cu prune si cuscus