autor:

» » Conserve si muraturi

Salata de sfecla rosie

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-4-5 sfecle potrivite, -1 radacina hrean, -sare, -otet, -ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se coc sfeclele, se curata de coaja si se taie felii subtiri. Se asaza in borcane si se toarna deasupra un amestec pregatit din otet, sare, hrean ras, ulei. Borcanele se capseaza si se asaza in camara pentru iarna. Se poate servi la friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Salata de sfecla rosie specifica  Levantului -“Mutabal shamandar”

Salata de sfecla rosie specifica Levantului -“Mutabal shamandar”

Sfecla se spala si se pune la fiert cca 45 de minute. Se curata se coaja si se rade pe razatoarea

8 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Salate de legume
Crochete de cartofi cu salata de sfecla rosie

Crochete de cartofi cu salata de sfecla rosie

Sfecla se spala bine si se fierbe sau se coace in cuptor. Cartofii spalati se pun la fiert in apa

25 voturi    14 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • sorina gabriela

    sorina gabriela (Chef de cuisine) , 05 august 2011

    Multumim pentru reteta, dar lipsesc cantitatile necesare asa zisei saramuri necesare conservarii .. Poate reveniti cu acest amanunt..

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • -4-5 sfecle potrivite
  • -1 radacina hrean
  • -sare
  • -otet
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
sorina gabriela

sorina gabriela (Chef de cuisine)

Multumim pentru reteta, dar lipsesc cantitatile necesare asa zisei saramuri necesare conservarii .. Poate reveniti cu acest amanunt..

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Dulceata de ghimbir