Se curata sfecla de coaja si se taie felii subtiri. Pentru sos, se amesteca uleiul, otetul, mustarul si sosul iute (Tabasco) si se gusta de sare si piper. Se pune sfecla intr-un castron nu prea adanc, se toarna sosul peste ea si se lasa doua ore sa se patrunda.
Se tin rondelele de ceapa circa un minut in apa clocotita, se scurg, se lasa sa se raceasca si se rasfira peste sfecla.
Se „tapeteaza” un platou cu frunze de salata, spalate si zvantate, se pun deasupra sfecla si rondelele de ceapa, se presara cu patrunjel si se serveste salata cu sosul separat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii