Se coace sfecla sau se fierbe cu coaja cu tot in oala de presiune, se rade pe razatoare mica.Se rade si hreanul pe razatoare mica.Se bate impreuna zeama de lamaie cu sarea si uleiul si se amesteca bine cu sfecla si hreanul.Se poate pune intr-un borcan, bine indesata salata si se pastreaza la frigider sau un loc racoroschiar 5-7 zile. Hreanul are putere de conservare si salata nu se altereaza
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii