autor:

mihaela cecilia

» » Salate

Salata de sfecla rosie cu hrean

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 decembrie 2009

Ingrediente
, 1 kg sfecla rosie, 1 buc. mica de hrean, 4 linguri ulei, 3 liguri otet balsamic, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare


Sfecla se spala bine si se pune la fiert . Cand este fiarta, se scoate din apa si se lasa sa se raceasca bine. Dupa ce s-a racit, se curata coaja si se da pe razatoarea mica. Hreanul se curata de coaja, se spala si se da si el pe razatoarea mica. Se amesteca hreanul cu sfecla , se adauga sare, ulei si otet , se amesteca bine si poate fi consumata alaturi de fripturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de bame-reteta araba

Salata de bame-reteta araba

Se taie marunt ceapa si usturoiul si se calesc in uleiul de masline 4-5 minute. Rosiile se oparesc,

3 voturi    3 comentarii
40 min
Salate de legume
Salata verde creata cu sos picant

Salata verde creata cu sos picant

Se spala bine salata, se rupe si se pune intr-un bol. Adaugati cateva cubulete de ardei gras si maslinele

24 voturi    9 comentarii
10 min
Salate de legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    buna si sanatoasa!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    Asa o fac si eu, insa fara ulei.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2009

    Eu o fac cu sfecla coaptă!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg sfecla rosie
  • 1 buc. mica de hrean
  • 4 linguri ulei
  • 3 liguri otet balsamic
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

lumi (Chef de cuisine)

buna si sanatoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata de conopida cu carne de curcan Salata de conopida cu carne de curcan

Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Asezam conopida in asa fel incat sa nu se

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Piept de pui cu parmesan