Reteta postata pe: 09 iunie 2009
Ingrediente
Sfecla rosie, hrean sau chimen, ulei, otet, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se coace sau se fierbe sfecla, apoi se curata. Daca sfecla este mare se taie in lung in 4 sau in 6 si apoi, cu un cutit riglat, se taie in felii subtiri si se presara cu putina sare. Intr-un castron se asaza alternativ un rand de sfecla si un rand de hrean dat pe razatoarea cu gauri marunte. Se toarna deasupra otet, dupa gust.
Aceasta salata este mult mai gustoasa daca a fost preparata cu o zi inainte. Se tine intr-un borcan inchis ermetic. Cand se servestese adauga putin ulei. Salata de sfecla se mai poate prepara inlocuind hreanul cu chimen, care se presara peste feliile de sfecla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu hrean sau chimen" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Sfecla am copt-o la cuptor, aprox. 1 ora la foc potrivit sa se patrunda. Dupa ce s-a copt si s-a
3 voturi
1 comentariu
2h 30 min
Se fierbe sfecla rosie (in coaja) in apa cu sare. Dupa ce fierbe, se lasa la racit, se curata si
0 voturi
1 comentariu
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate