Salata de somon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr somon
  • 1ceapa rosie medie
  • 2 rosii
  • 1/4 castravete verde
  • salata verde
  • sare, piper
  • maioneza

Mod de preparare

Se prepara maioneza dintr-un galbenus de ou. Somonul se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste intr-o tigaie de teflon sau pe gratar. Dupa ce a fost astfel pregatita se taie in felii subtirii. Taiati marunt ceapa (puteti folosi si ceapa verde) rosiile, castravete, salata o rupeti in bucati mici si le puneti intr-un bol de iena (sau altceva). Adaugati bucatile de somon si amestecati putin. Pe deasupra puneti si o lingura doua de maioneza, dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor