Punem ouale la fiert si intre timp spalam si taiem castravetele si rosiile. Spalam bine frunzele de salata si le rupem in bucati. Feliile de somon le taiem/rupem in fasii. Oule fierte tari si curatate de coaja le taiem in 6 si le adaugam peste celelalte ingrediente.
Din mustar, lamaie si ulei, facem un dressing, pe care-l adaugam peste salata. Asezonam , amestecam si salata este gata de servit.
Eu am servit-o, pe un platou alaturi de clesti crab si pringles cu icre, de jur imprejur.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii