autor:

Lia Maria

» » Salate

Salata de somon

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 ianuarie 2011

Ingrediente
O salata rapida, aromata si super delicioasa !sursa este Ama si ii multumesc!, 100g file de somon afumat, 1 castravete proaspat, 4 oua, 1 salata, 3 rosii, Sare, piper, Mustar picant, Ulei de masline, Zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

13 voturi

Mod de preparare

Punem ouale la fiert si intre timp spalam si taiem castravetele si rosiile. Spalam bine frunzele de salata si le rupem in bucati. Feliile de somon le taiem/rupem in fasii. Oule fierte tari si curatate de coaja le taiem in 6 si le adaugam peste celelalte ingrediente.
Din mustar, lamaie si ulei, facem un dressing, pe care-l adaugam peste salata. Asezonam , amestecam si salata este gata de servit.
Eu am servit-o, pe un platou alaturi de clesti crab si pringles cu icre, de jur imprejur.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de somon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata cu somon afumat

Salata cu somon afumat

Se fierb cartofii,morcovul si oul.Se lasa sa se raceascu putin si taie in cubulete mici.Maslinele

25 voturi    7 comentarii
40 min
Salate de legume
Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata de fenicul cu portocale

Vol- au- vent cu somon fumée in sos de homar cu coniac si salata de fenicul cu portocale

Vol- au- vent pentru elvetieni si belgieni, « bouchée à la reine » pentru francezi, este un aluat

5 voturi    2 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2011

    Ce prezentare frumoasă. Îmi place somonul...

  • aandradaa

    aandradaa (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2011

    mmm.. super!! Delicioasa..!! Si eu vreau o partie..:*:*

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2011

    Buna si nutritiva aceasta salata. Felicitari!*****

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2011

      Foarte fina si apetisanta!*****

    • Luana

      Luana (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2011

      Oauuuuuuuu! ce bunatate!*****

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2011

      Cred ca afost delicioasa salatica ta..... Felicitari, ai de la mine * * * * *

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

13 voturi

Ingrediente

  • O salata rapida
  • aromata si super delicioasa !sursa este Ama si ii multumesc!
  • 100g file de somon afumat
  • 1 castravete proaspat
  • 4 oua
  • 1 salata
  • 3 rosii
  • Sare
  • piper
  • Mustar picant
  • Ulei de masline
  • Zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)

Ce prezentare frumoasă. Îmi place somonul...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Raci de Dunare fierti Raci de Dunare fierti

Se pune o oala de apa cu sare si legumele deshidratate sa fiarba, iar cand da in clocot, se arunca racii spalati bine inante cu apa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SALATA CAESAR