Gatiti pastele intr-un vas mare de apa, conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le, dati-le sub jet de apa rece si transferati-le intr-un bol mare.
Adaugati in bol ceapa verde, somonul, rosiile cherry si frunzele de spanac.
Faceti dressingul de iaurt combinand ingredientele: maioneza, sucul de lamaie, mararul tocat si caperele intr-un vas, asezonati cu sare si piper.
Turnati dressingul peste paste si legume, amestecati usor si serviti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii