autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de spanac

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
500 gr. spanac, 2 oua, zeama de lamiie, sare, 3 linguri ulei, o lingura hrean, 1 buc. ceapa, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Spanacul din conserva se spala in citeva ape, se scurge, apoi se taie. Se amesteca bine cu ulei, zeama de lamiie, hrean, ceapa si verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de spanac, rucola, rosii cherry, sfecla si branza

Salata de spanac, rucola, rosii cherry, sfecla si branza

-Se spală foarte bine spanacul, rucola, roșiile și se curăță sfecla. -O parte din frunzele

1 vot    2 comentarii
30 min
Salate reci
Salata de spanac crud cu carnati

Salata de spanac crud cu carnati

Spalam spanacul in mai multe ape si-l lasam la scurs. Daca frunzele sunt mari, le maruntim putin. 2

5 voturi    3 comentarii
20 min
Salate cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. spanac
  • 2 oua
  • zeama de lamiie
  • sare
  • 3 linguri ulei
  • o lingura hrean
  • 1 buc. ceapa
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata Tabouleh cu conopida Salata Tabouleh cu conopida

Desfacem conopida buchetele si o dam prin robotul cu lama in forma de S sa il maruntim putin, cam 2-3 secunde. Sa nu il maruntiti prea

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Guacamole-pasta de avocado Guacamole-pasta de avocado

Avocado trebuie sa fie moale ca sa-l putem desface. Il curatam de coaja si il punem pe ofarfurie mare care sa poata incapea totul. Taiem

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
SALATA RAPIDA (pentru 2 persoane)