Spalam spanacul in mai multe ape si-l lasam la scurs. Daca frunzele sunt mari, le maruntim putin.
2 carnati ii taiem in feliute, iar 6 ii crestam la capete si-i punem la prajit, in uleiul incins pentru 1-2', pana rondelele se rumenesc si bucatile crestate ''infloresc", apoi ii scoatem pe o farfurie. Spalam si taiem fideluta prazul, pe care-l prajim in uleiul aromat de la carnati, pentru inca 1-2’ apoi adaugam rosiile, mierea, otetul si la urma, carnatii prajiti. Amestecam, asezonam si asa fierbinte rasturnam totul peste spanac. Cu o paleta, omogenizam, scoatem in farfurii, rupem fasii de cascaval pe care le punem deasupra salatei si servim.
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii